Anbefalte hoteller i London

London er et populært reisemål for både nordmenn, svensker og europeere generelt. Mange reiser til London på forretningsreiser, men enda flere reiser dit på feriereise. I London er det mye å gjøre, men for å dra dit bør du finne deg et hotell. Derfor presenterer vi i Feriereise.com de beste hotellene i London. Det er mange hoteller å velge mellom i London, så de hotellene vi har valgt å anbefale er bare noen av mange gode hoteller i London. Hvis du skal på fotballkamp til London bør du sikre deg et flott hotellrom, slik at feriereisen blir en fantastisk opplevelse.

The Langham hotel

Det billigste hotellrommet på The Langham hotell starter på omtrent 1700 kroner, men det er absolutt verd pengene! Hotellet ligger bare en gåtur på 5 minutter i fra Oxford Circus, og da er det ikke langt til Oxford street. Det er ikke lenge siden dette vakre hotellet ble pusset opp for over en milliard norske kroner, og da sier det seg selv at dette hotellet er i luksusklassen. Hotellet har en lang historie, siden det ble åpnet 1865. Det er air condition på alle hotellets rom, og flatskjemer så du kan følge med på nyhetene. Det er badstue, solarium og innendørs svømmebasseng på hotellet. Man kan til og med få passet barnet med en barnevaktstjeneste. Har du noen verdisaker, så er det tilgjengelig safe på alle rom.

London Hotell Grosvenor Victoria

Det neste hotellet vi i Feriereise.com vil anbefale er London Hotell Grosvenor Victoria. Det er ikke lenge siden alle de 346 rommene ble pusset opp på dette hotellet. Grosvenor Vicotira hotellet er et av Londons vakreste hoteller, og ligger like ved siden av Victoria jernbanen. Hotellet ligger heller ikke langt unna Buckingham Palace. Dette hoteller er også i  den øvre prisklassen, men siden dette hoteller så bra, måtte vi ha det med på vår liste over anbefalte hoteller.

London Hotell Leonard

Dette hotellet ligger i hjerte av London, og prisen er heller ikke verst. For en natt koster det fra kroner 900 og oppover for et hotellrom. På dette hotellerommet får du en stabil trådløst internettilgang, og alle rom er utstyrt med air condition. Det er treningsrom på hotellet, samt romservice 24 timer i døgnet. Når man bor på London Hotell Leonard får man en opplevelse av at man bor på et luksushotell. Hotellet har sin egen restaurant som heter Seymours restaurant. Hvis du går på denne restauranten trenger du ikke å bekymre deg for maten, for den er i øverste klasse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*