Bruke kredittkort på en feriereise i Polen, Kina eller Frankrike

Har du tenkt deg på en feriereise i 2012? Da er du helt sikkert ikke alene. Flere nordmenn velger å feriere i utlandet enn noen gang før, og med synkende priser på flybilletter, så er det forståelig! 2012 kommer til å bli et år med mange feriereiser for oss nordmenn, og det er altså ikke bare hytteturer som gjelder for oss i Norge.

Enten du skal feriere i Polen, Kina eller Frankrike i 2012, så bør du vurdere å ha med deg et kredittkort når du skal på reisen. Grunnen til at du bør ha med et kredittkort er at da har du en mye høyere sikkerhet. Når du bruker et kredittkort er du svært godt sikret mot svindel. Grunnen til at sikkerheten er så høy med et kredittkort er fordi det er ikke du selv som legger ut penger når du kjøper en vare eller en tjeneste.

Hvis du planlegger en ferie til for eksempel Paris i Frankrike i løpet av året bør du vurdere å ha med deg et kredittkort. Vi i Feriereise.com kom over en god lenke med tanke på bruk av kredittkort når du er på ferie i utlandet, som vi vil dere med dere: www.http:/tipstilkredittkort.com/bruke-kredittkort-nar-du-er-pa-en-ferie/

Kredittkort anno 2012 er noe helt annen enn et kredittkort fra for eksempel 2002. Svært mye har utviklet seg på kredittkortfronten, og bra er det! Du tror kanskje at dette bare er positivt for kredittkortutstederne? Da tar du feil. Den økende etterspørselen etter kredittkort har også medført hard konkurranse. Det har ført til at du som kunde kan nyte godt av en rekke fordeler. Betaler du for eksempel over 50 % av reisen med ditt kredittkort, så kan du ofte få både betalingsforsikring og avbestillingsforsikring som er dekket av kredittkortet ditt.

Skal du reise til Kina i løpet av 2012, så kan vi i Feriereise.com anbefale at du tar med kredittkortet ditt. Det kan være smart å medbringe et kredittkort uansett hvor du skal. Risikoen for å bli svindlet når du er på en utelandsreise er stor, og ved å benytte et kredittkort øker du din sikkerhet. Du øker ikke sikkerheten for å bli svindlet, men du øker sannsynligheten for at du får tilbake pengene. For det er kredittkortutstederen som må dekke tapene dine.

Om du vurderer å anskaffe deg et kredittkort i 2012, så kan vi i Feriereise.com være den første som anbefaler deg et kredittkort. Det øker sikkerheten, og gjør ferien mye mer lettvint. Du har svært god oversikt over hvor mye du har brukt på ferien, siden du mottar en faktura for hver måned som går.

En annen artikkel vi kan anbefale til deg er denne: Kredittkort på reise i Spania

Her er et bilde av Eiffeltårnet i Frankrike, som er en populær turistattraksjon som du absolutt bør vurdere å besøke om du skal en tur til Frankrike i 2012:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*