Den følelsen spilleautomatene på kiosken ga deg er ikke borte

Er noen dager slik at du bare savner spilleautomaten som var på kiosken eller butikken der? Den følelsen er det mange som har, men også noen som har glemt. Blinkende lys, fengende lyder, muligheten til å vinne er alle ting som det var morsomt å bruke vekslepengene fra butikkhandelen på. Noen minutter med moro før det bar videre i dagliglivet.

Den følelsen har Casino sidene på internett prøvd hardt for å få tilbake. De har laget kopier av de gamle spilleautomatene, men også en hel del ressurser er lagt i å lage nye varianter. Noen er litt mer spennende, mens andre ikke har slått igjennom hos spillerne.

På spilleautomater.pånett.org har de samlet inn litt informasjon om de spilleautomatene som finnes på nettet i dag. De gir deg oversikt over spilleautomatene som ønsker å gi deg bonuser, hvilke som er gratis og en liten anmeldelse av noen av dem. For en spilleautomat kommer jo ikke akkurat med en manual, derfor kan det være greit å lese litt om hva de forskjellige spilleautomatene kan tilby deg som spiller.

Selv har jeg prøvd meg frem på den som ligger som nummer 2 på spilleautomater.pånett.org. Den heter Mega Joker, her får du opp hele spilleautomaten i nettleseren din, hvor du kan velge å teste den ut med lekepenger, eller gjøre et innskudd for å ha muligheten til å vinne litt.

Mega Joker er en av de mest populære spilleautomatene og den klarte i hvert fall å gi meg en naturtro gjengivelse av spilleautomaten Super Joker som var på butikken før. Artig var det å prøve den igjen, prøv du også på spilleautomater.pånett.org. På siden http://www.norgesautomater.org/mega-joker kan du prøve Mega Joker gratis, og teste dine ferdigheter.

Skal du på en feriereise i 2012, så kan det jo være en ide å benytte Hotels.com når du skal bestille hotellrom. Hos Hotels.com finner du en rekke tilbud på hoteller året rundt. Vi i Feriereise.com anbefaler å lese litt mer om Kina her om du planlegger en feriereise i 2012: http://feriereise.com/category/kina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*