Feriereise med shopping i Milano

Milano er en forholdsvis stor by nord i Italia med 1,3 millioner innbyggere i følge Wikipedia. Det som gjør at Milano er en bra by å shoppe i er at flere store motebedrifter har sitt hovedkvarter der. I tillegg til at byen rommer en rekke motebutikker, så finner du også fotballagene AC Milan og Inter Milan i Milano. Prisene i Milano er ikke så stive for en nordmanns lommebok. Hvis du foretar moteshopping i Milano kan du spare opptil 90 % på opprinnelige butikkpriser. Det finnes en rekke motebutikker som er verdt å ta turen innom i Milano.

Gastone Stock House i Milano er et motehus som det kan lønne seg å ta en tur innom. Her får du opp til 30 prosent avslag på kjente merkevarer som Missoni, Byblos, Ferreti, Cavalli, Valentino, Genny, Maska og mange andre merkevarer. Åpningstidene til Gastone Stock House er fra klokken 09:30 til 12:30 og fra 15:00 til 19:00 på hverdager. På lørdager er butikken åpen fra 09:30 til 19:00. Gastone Stock House finner du øst for sentrum av Milano.

Hvis du er av sportstypen anbefaler vi i Feriereise.com at du tar turen innom Willy Sport. Prisene i butikken er ikke verst, og du får kjøpt alle de kjente merkevarene, for alle slags aktiviteter. Kjente merkevarer du finner på Willy Sport er for eksempel Asics, Timezone, Santacruize, Ripcurl og Icepeak.

D’Magazine Outlet er en liten outlet-butikk som du finner i hjertet av Milanos motedistrikt. Butikken tilbyr varer fra de kjente merkevarene Armani, Gucci, Dolce & Gabbana og mange fler! I denne butikken er det virkelig en stor mulighet for deg å gjøre et kupp. Det kan faktisk hende at man finner produkter som selges med 90 prosent rabatt. Hvis du finner slike produkter må du ikke betale mye for produktet. Tenk på hvor mye du har spart i forhold til hvis du skulle ha kjøpt dette produktet i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*