Feriereise til Baotou i Kina

Hvis du skal på feriereise til Kina, er Baotou en by du må oppleve. Byen har 2,65 millioner innbyggere, og er delt inn i totalt 7 distrikter. Baoutou er verdenskjent for sine gruver, og det er kanskje den viktigste industrien i denne kinesiske byen. Denne kinesiske byen ligger ved elven Huang He, som ofte blir kalt for Den gule flod. Om du skal på ferie til Baotou i Kina, så anbefaler vi å dra på Panda-safari. Pandaer kan man ikke oppleve overalt, men i Baotou har man pandaer.

Når du skal reise til Baotou i Kina, så kan du oppleve Den kinesiske mur. Man kan faktisk se rester av Den kinesiske mur i Baoutou, og det er noe du bør oppleve. Den kinesiske mur ligger 5-6 mil utenfor de urbane områdene av Baotou, og litt oppe i fjellene. Skal du besøke den kinesiske mur i Baoutou kan det være greit å ha med seg en guide, slik at man slipper å rote seg vekk.

Ordet Baotou betyr «plass hvor hjorter lever, og blir ofte kalt for «The Deer City». I byen Baotou ligger det som sies å være den eldste delen av den kinesiske mur. Det er derfor man bare finner rester av muren, og ikke slik som mange andre plasser i Kina. Baotou er preget av at det ligger i indre Mongolia, og man finner en rekke statuer og bygninger med mongolsk byggestil. Man finner for eksempel en statue av Djengis Khan inne i byen.

Om du skal reise til Baotou så kan du gjøre det fra disse byene i Kina: Beijing, Guangzhou, Shanghai, Wuhan, Xi ‘an og Yulin. Baotou bør absolutt settes opp på listen din over steder du må besøke i løpet av ditt liv!

Les flere artikler om Kina her: Kina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*