Feriereise til den greske øya Kos

Hvis du skal på en feriereise i løpet av 2012 er den greske øya Kos et reisemål du må sette opp på listen din. Øya Kos er den tredje største øya i øygruppen Dodekanesene, og kanskje den vakreste. Noen kaller denne øya for kontrastenes øy fordi man kan for eksempel slappe av på stranden, eller man kan nyte det yrende nattelivet. Nattelivet i Kos er noe som de fleste ungdommer kjenner til, og det er et yndet reisemål for norske, svenske og danske partyløver.

For befolkningen på Kos er det turismen som gjør at de klarer seg. Før i tiden var det jordbruk og fiske som var det gjeldene, men tidene har forandret seg. Hvis du drar til Kos for å feste må du besøke Kos Town Barstreet som er den beste plassen når du skal feste. Hvis du skal på en partyferie er nok Kos en av de beste plassene å feriere på. En by på øya Kos som er kjent for partylivet er byen Kardamena hvor utelivet er som en drøm.

I Kardamena er det en rekke barer, nattklubber og strandhoteller. Dessverre er ikke Kos slik som det en gang var. Det har blitt mye strengere når det gjelder festing på øya, og man kan for eksempel ikke ha besøk på hotellet etter klokken 22.00. Hvis du skal feste på øya koster det ikke allverden for drikken. Hvis du skal på en partyferie kan man i dag heller anbefale Ayia Napa eller Magaluf hvor festlivet er en god del bedre. Øya Kos er en god festplass, men langt i fra så god som før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*