Feriereise til storbyen Barcelona

Hvis du planleger en storbyeferie, så er Barcelona en by du sterkt bør vurdere. Barcelona er hovedstaden i Catalonia i det nordøstlige Spania. Selv om Barcelona er en viktig turistby, så er det også en av Europas viktigste havnebyer. Det bor omtrent 1,6 millioner i Barcelona, noe som er med på å gjøre byen til en av de største i Spania. Barcelona er hjembyen til FC Barcelona, og arrangerte sommer-OL i 1992.

Hvis du skal på en feriereise til Barcelona kan du stirre i undring på Gaudis eventyrlige arkitektur eller se FC Barcelona spille mot Real Madrid i El Clasico. Byen har også mange parker, og en tur i en av Barcelonas mange parker er ikke bare en avslappende opplevelse, men også en kunstnerisk i tillegg. Spaser rundt frodige hager av Teatre Grec, og deretter sette kursen mot Fundació Joan Miró, et av de største museene i verden. Det er hjem til en samling av over 225 malerier og 150 skulpturer.

I Barcelona finner du en rekke parker som kan være aktuelt for deg å ta turen innom. Park Güell er en park vi i Feriereise.com kan anbefale på det varmeste. Hvis du er glad i arkitektur er denne parken perfekt for deg. Park Güell ligger i den nordlige delen av Barcelona i distriktet Gràcia. Denne parken ble bygd mellom 1900 og 1914. Hvis du ikke tror at dette er en park som er verdt å besøke må du tro om igjen. Park Güell ligger på UNESCOs verdensarvliste, og den er åpen for fri bruk for alle. Den største attraksjonen som du må få med deg i parken, er Font Del Drac. Dette er en fontene som er laget i stein, og den spesielle fontenen er en øgle.

Hvis du skal gå på kafé i Barcelona er Café Zurich en hyggelig kafé med god service. Denne kafeen har en god plassering, like ved Playa Catalunya. En drink som kan anbefales for kafébesøket er Mojito. Hvis du har vært ute på shopping er dette den perfekte plassen for å slappe av. Det som er negativt med denne kafeen er at prisene er litt vel høye, men dette er nok noe vi nordmenn er vant til fra før av.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*