Feriereise til storbyen Tokyo

Tokyo er en stor by med 37 millioner innbyggere, og er hovedstaden i Japan. Det er hele byområdet som har 37 millioner innbyggere, om man tenker bare på Tokyo er det 12 millioner innbyggere. Byen er den forretning – , handels – og industrisenteret i Japan. I Tokyo er det vanlig at de som jobber der bor i telt i parkene, for så å dra hjem i helgene. Dette er på grunn av at det er ganske dyrt å bo i Japans hovedstad. Selv om Tokyo er en dyr by å feriere i, så er det dyrere å feriere i Norge. Tokyo er delt inn i 23 distrikter, hvor alle distriktene har sine egne borgemestere og bystyrer.

Hvis du skal fly til Japan må du beregne en flytid på mellom 14 til 16 timer fordi ingen norske flyselskaper flyr direkte til Japan. Hvis du skal fly til Japans hovedstad kan det faktisk lønne seg å fly fra Moskva med flyselskapet Aeroflot. Hvis du velger å fly med Aeroflot fra Moskva kommer du deg til Japan på drøye 14 timer. Hvis du flyr fra Moskva, så er det avganger alle dager unntatt lørdag. Prisene på en flybillett er fra 5600 og oppover, men da må du også komme deg til Moskva først. Når du først har kommet deg til Tokyo vil du mest sannsynlig lande på Narita Internation Airport. Denne flyplassen ligger 60 kilometer fra sentrum av Tokyo, og du kan ta flytoget Narita Express for å komme deg inn til sentrum av byen. Turen med flytoget tar cirka en time, og koster ikke mer enn 150 kroner.

Hvis du skal shoppe i Tokyo er det bydistriktet Akibahara som du bør besøke. Her er det drøssevis av elektronikkbutikker som er verdt å besøke. Hvis du tar tog fra Tokyo Station, så tar det bare 5 minutter å komme seg til Akibahara-distriktet. Hvis du kjøper varer for over 500 kroner må du medbringe passet ditt, så det er lurt å ha det på seg hvis du skal på shopping. Det er mange andre plasser hvor du kan shoppe i Tokyo, alt ettersom hva interessene dine er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*