Hotell Villa Estelle i Nice

Ser du etter et lite, men behagelig hotell i Nice, så er Villa Estelle et hotell du bør ta en nærmere titt på. Hotellet ligger nært flyplassen i Cagnes-sur-Mer, noe som gjør det lettvint med tanke på transporten til hotellet. Andre fasiliteter man finner i nærheten av hotellet er Casino de Cagnes-sur-Mer, strendene L’Entree du Port og Hippodrome-stranden.

Villa Estelle er et bed & breakfast-hotell med bare 5 gjesterom. Det er et koselig hotell med en bar/lounge og gratis tilgang til trådløst internett i fellesområdene. Språk kan være vanskelig i Frankrike, men på Villa Estelle finner du personale som snakker engelsk. Villa Estelle har eget bibliotek, air condition på rommene, minbar, safe, flatskjerm på rommene og DVD-spiller. Alt er lagt til rette for at du skal få en behagelig overnatting på din ferie i Nice.

Når det kommer til prisene for overnatting på Villa Estelle, så er ikke de avskrekkende. Prisen ligger på ca. 1000 norske kroner natten, og det er ikke ille til å være i en storby. Hotellet bestiller du enkelt via vår samarbeidspartner Hotels.com. Ekstra senger er tilgjengelig på hotellet, mot at man betaler et lite tillegg. Har du leiebil, så finnes det parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet. Parkeringen koster 6.5 euro per dag,  men for langtidsparkering betaler man mindre.

Bestill ditt hotellrom hos Villa Estelle her.

Bilde fra Villa Estelle i Nice (foto: Worldtop7.com):

Villa Estelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*