Øyferie på Filippinene

Hvis du planlegger en øyferie når du skal på feriereise neste gang, er Filippinene et land du bør ha i tankene. Republikken Filippinene er en øynasjon som består av over 7000 øyer i Stillehavet. Filippinene var lenge en koloni under Spania, helt fra 1521 til 1898. I dag har Filippinene omtrent 98 millioner innbyggere, spredt rundt om på de ulike øyene. Filippinene er verdens største produsent av kokosnøtter, og den tredje største produsenten av bananer. Filippinene er preget av at det er et jordbrukssamfunn, og det er store forskjeller blant folk.

Hvis du skal besøke Filippinene er Siquijor en øy som er verdt å besøke. På kystlinjen til Siquijor finner du en rekke med hvite strender, hvor du kan nyte feriereisen din. Hvis du skal til denne øya er Salagdoong Beach en strand som er verdt å ta turen innom. Denne stranden finner du cirka 6 kilometer fra Maria. Dette er en favoritt blant de lokale, og er perfekt for både snorkling og svømming. Ved Salagdoong stranden finner du et hotell som heter Salagdoong Beach Resort. Dette hotellet har god standard, og kan være bostedet for feriereisen til Siquijor.

Hovedstaden i øyriket Filippinene er Manila. Denne byen ligger på øya Luzon, og har et innbyggertall på litt over 16 millioner om man regner med hele Manila. I Manila er det gode muligheter for å shoppe, og det er heller ikke dyrt. Vi i Feriereise.com anbefaler å ta turen innom kjøpesenteret Robinsons Place Mall. Dette kjøpesenteret i Manila er et bra kjøpesenter for å kjøpe klær og andre artikler. Robinsons Place Mall kjøpesenteret har vokst noe enormt i størrelse de seneste årene, og tilbyr nå bare flere og flere varer.

En annen øy som mange turister velger å besøke, er øya Cebu. Denne byen er en av Filippinenes best utviklede områder. Dette er en av øyriket Filippinene sin første og eldste by. Hvis du skal booke hotell i byen Cebu er Crown Regency Cebu Hotel et du bør se nærmere på. Det som er spesielt med dette hotellet er at det er en karusell rundt hotellet. For å være med på denne karusellen må du ta turen opp til etasje nummer 37. Her kan man være med karusellen rundt hotellet for å få den beste utsikten som er mulig over byen Cebu. Karusellen kjører i sakte fart, slik at man skal rekke å se hele byen. Hvis du skal prøve denne karusellen på Crown Regency hotell i Cebu bør du ikke ha høydeskrekk, for her er det langt ned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*