Reise til Spania i vinter?

For mange nordmenn er Spania et populært reisemål i vinter. Gran Canaria er spesielt populært, og mange reiser da til Puerto Rico. Det er også mange muligheter når du reiser til fastlandet i Spania. Man kan for eksempel dra på en storbyferie til Barcelona eller Madrid. Om du er fotballinteressert kan du jo for eksempel se storkampen El Clasico mellom Barcelona og Real Madrid. Hvis du reiser til Barcelona kan du for eksempel klatre opp høyden Montjuïc.Dette er en fantastisk opplevelse du vil huske for livet.

En Spaniareise kan romme så mangt. Noen liker lange fjellturer, mens andre liker å bruke tiden på stranden. Er du av den typen som liker å se historiske ting, og skal besøke Madrid kan Prado Museum være tingen. Prado Museum er et stor kunstmuseum i Spanias hovedstad, og har en svært stor samling av kunst fra 1300-tallet og fram til tidlig på 1800-tallet. Etter at du har vært på museet i Madrid kan du ta turen til Retiro Park, som ligger like ved siden av Prado Museum. Retiro Park er den mest populære parken i Madrid, og her finner du massevis av underholdning. I parken finner du alle slags mennesker; Skatere, gamle menn ute på søndagsturen, joggere og folk som spiller fotball.

En annen by som er verdt å besøke i Spania er byen Zaragoza. I Zaragoza finner du en rekke ting å gjøre på feriereisen din. Zaragoza er kjent for sine bygninger, som for eksempel Monasterio de Piedra som er et berømt kloster. Dette klosteret er fra 1100-tallet, og kan være noe å besøke i Zaragoza. Hvis du er interessert i bygninger kan du også ta en tur innom La Seo Cathedral. På folkemunne kalles den La Seo, og er et imponerende byggverk. Katedralen kan du finne på plassen som heter Plaza de la Seo. Hvis du vil ta et slag med golf i Zaragoza er det også mulig. Dette kan du gjøre på Club de Golf la Penaza som ligger noen mil utenfor sentrum.

Sevilla er en flott by som ligger i den sørlige delen av Spania. Noe du kan gjøre i Sevilla er for eksempel å leie en tandemsykkel med 4 hjul. Denne sykkelen kan du få leid i Parque Maria Luisa, og det er plass til 4 folk på en slik sykkel. Er du interessert i historiske hendelser, kan du ta bussen til Italica ikke langt utenfor Sevilla. I Italica kan du se de romerske ruinene fra langt tilbake i tid. I en plass som heter Plaza de Espana kan du leie en robåt, noe som gir deg en flott opplevelse av Sevilla.

Her er et bilde fra stranden i Barcelona:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*