Ta en feriereise til Anshun i Kina

Kina er et land hvor du finner mange forskjellige kulturer, og mye forskjellig natur. Anshun ligger øst for Yunnan-Guizhou-platået i den midtvestlige delen av Guizhou-provinsen, har Anshun blitt sentrum for turismen for den vestlige delen av Guizhou. Byen ligger rett på ruten mellom Qian (Guizhou) og Dian (Yunnan), det har det vært innsamling og distribusjonssenter for historiske ankvititeter siden antikken. På grunn av sin viktige strategiske posisjon, er Anshun også kjent som – «buken av Qian, strupen av Dian, lepper og tenner av Shu (Sichuan) ogYue (Guangdong)».

I Anshun finner du mange vakre fjell og elver som dekorerer dette vakre landskapet. Tre nasjonale naturskjønne og historiske områder ligger her inkludert: Huangguoshu Waterfall Nasjonalpark, Dragon Palace Cave Scenic Spot (National aaaaa Level), og Getu River Scenic Area. Byen har også en nasjonal skogpark, Jiulongshan Forest Park, samt en lang rekke andre flotte plasser å besøke. I Anshun er kulturen smeltet sammen med bidrag fra Miao, Buyi og Gelao minoritetsgrupper.

Selv om Anshun er en viktig turistplass, så er det i dag et viktig handelssenter. I Anshun produseres det grønn te, stål, og forskjellige maskinvarer i denne praktfulle byen.En plass du kan besøke i Anshun er grottene som kalles Dragon Palace eller Longgong Caves. Det er en fantastisk natur rundt Dragon Palce, og dette er en opplevelse for livet. Hvis du skal på en feriereise til Anshun i Kina bør du ha en guide som snakker et forståelig språk for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*