Ta en ferietur til Poznan i Polen

Poznan er en av Polens eldste byer, samt største. Byen ligger ved den skjønne elven Warta, og ligger mellom Berlin og Warszava. Poznan er et nasjonalt og internasjonalt knutepunkt, og man finner en internasjonal flyplass i byen. Poznan er i dag en viktig by for utdanning, kultur, industri og handel. Hvis du skal på feriereise til Poznan i Polen er det verdt å besøke katedralen, som faktisk er landets eldste katedral. Poznan har vært kandidat til Europeisk kulturby, så for de kulturinteresserte er virkelig dette en by å besøke. Det er mange spennende markeder i Poznan, og de har også et stort teater som kan være verdt et besøk.

Det er et yrende uteliv i Poznan hver eneste kveld, og det er kanskje derfor det er så mange studenter i byen med over en halv million innbyggere. Festlivet i Poznan er et godt alternativ til Krakow og Warszava når det gjelder festing, og faktisk bedre når det gjelder kulturelle severdigheter. Hvis du skal ta fly til Poznan går det direktefly fra Torp flyplass, og prisene er heller ikke stive for en flybillett. Det er mange hoteller å velge mellom når du skal besøke denne polske byen.

Et hotell vi i Feriereise.com kan anbefale er Novotel Poznan Centrum. Dette er et hotell med en god standard, og prisen er cirka 400-500 norske kroner for et dobbeltrom inkludert frokost per natt. Det som er så kjekt med hotellrommene på Novotel Poznan Centrum er at alle rommene er utstyrt med en kaffekokermaskin. Dette ble mye brukt av oss i Feriereise.com. Hoteller har hele 450 rom, og har en svært sentral beliggenhet i Poznan. Novotel hoteller er absolutt verdt pengene om du skal på en feriereise til Polen og Poznan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*