);

Fem anbefalte hoteller i sentrum av Istanbul

Tyrkia og Istanbul er et unikt reisemål, og det som en gang var Tyrkias hovedstad bugner over av kulturelle opplevelser. Storbyområdet i Istanbul har over 14 millioner innbyggere, så her bør du absolutt bruke kart når du skal ta deg fram i byen.

Istanbul var hovedstad i Tyrkia fram til 1923, og ligger ved Bosporusstredet som skiller Europa og Asia. Fra gammelt av har Istanbul vært et viktig knutepunkt.

Hotellprisene i Istanbul er overkommelige for de fleste nordmenn, og for 300-500 norske kroner kan du regne med å finne et greit hotell.

Her er fem sentrumsnære hoteller i Instanbul, som vi i Feriereise.com kan anbefale:

 Taksim Metropark Hotel

Ønsker du å bo midt i smørøyet av Istanbul? Da bør du ta en nærmere titt på Taksim Metropark Hotel. Dette er et firestjerners hotell med en hyggelig betjening og gode fasiliteter. Hotellet ligger bare 100 meter unna Taksim-torget i Istanbul. Reiser du med barn, så tilbyr hotellet barnepass. Det er gratis wi-fi på hotellet, så slipper du å bruke mobildata.

Adressen til hotellet er: Osmanli Cad. No:14 Taksim, Beyoglu, 34437 Istanbul.

Doubletree By Hilton Istanbul Old Town

Doubletree By Hilton er et hotell med gode fasiliteter i gamlebyen av Istanbul. Hotellet tilbyr gratis wi-fi, samt gratis parkering. Det er bare 500 meter å gå, så er du i sentrum av Istanbul. Hotellet har 179 gjesterom, som alle er røykfrie.

Adressen til hotellet er: Ordu Cad NO:31, Beyazit, 34130, Istanbul.

Lamartine Hotel

Lamartine Hotel og Taksim Metropark hotel ligger begge i nærheten av Taksim-torget. Du har med andre en utmerket beliggenhet om du velger et av disse hotellene. Fra Lamartine Hotel kan du utforske kulturen og folkelivet i Istanbul. Lamartine Hotel er et firestjerners hotell med de fleste av fasilitetene man har bruk for på en ferie i Tyrkia.

Adressen til hotellet er: Lamartine Cad. No:25 Taksim, Beyoglu, 34437 Istanbul.

Anthemis Hotel

Anthemis Hotel ligger i sentrum av Istanbul og er et utmerket sted for å ta seg videre rundt om i byen. Hagia Sofia-museet ligger like i nærheten av hotellet, og vi anbefaler et besøk her. Det er gratis wi-fi på hotellet, og en rekke andre fasiliteter som tv på rommet og vannkoker.

Adressen til hotellet er: Almedar Mah. Haci Tahsin Bey Sok. No:11/A, Faith, 34400, Istanbul.

Titanic City Taksim

Titanic City Taksim er et firestjerners hotell som ligger i sentrum av Istanbul. Hotellet har en rekke fasiliteter som wi-fi, tv på rommet og spa-muligheter. Går du i fem minutter, så er du på den historiske Taksimplassen. Ønsker du å shoppe mens du besøker Istanbul? Da ligger Istiklal-gaten bare 600 meter unna hotellet.

Adressen til hotellet er: Lamartin Cad. No: 47, Beyoglu, 34437 Istanbul.

Taksimplassen i Istanbul.

Check Also

Ferie i badebyen Kemer

Charterturer har langt i fra gått av moten, og ønsker man å reise på en …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *