);

Fem anbefalte overnattingssteder i Edinburgh

Edinburgh er en vakker skotsk by med en spesiell sjarm og en imøtekommende befolkning. Besøker du byen, så kan du regne med å bli tatt godt i mot og få en behagelig feriereise. Noe av det første du vil legge merke til når du besøker Skottland, er de noe spesielle taxiene. Disse tar deg med rundt om i byen, og prisene er heller ikke avskrekkende.

Se på hoteller i Edinburgh hos Booking.com her.

Fantastisk utsikt over Edinburgh

The Wee Palace by the Castle

Et hotell vi i Feriereise.com kan anbefale i Edinburgh er The Wee Palace by the Castle. Hotellet har et særegent preg, og prisen er heller ikke så ille at man ikke kan overnatte her én eller to netter. Fra hotellet har du utsikt til Edinburgh Castle.

Adressen til hotellet er: The Wee Palace, Edinburgh, EH1 2HS

The Learmonth Residence

The Learmonth Residence ligger i første etasje av et viktoriansk hus i sentrum av Edinburgh. The Learmonth Residence ligger cirka 1000 meter fra Princes Street. Leiligheten har fått gode tilbakemeldinger fra besøkende, og den egner seg spesielt godt for par. Du har det meste du trenger i nærheten, og The Learmonth Residence er et godt utgangspunkt for å utforske hva Edinburgh har å by på.

Adressen til leiligheten er: 2 Learmonth Terrace, Edinburgh.

Novotel Edinburgh Centre

Ønsker du en ferie som ikke koster skjorta, så er Novotel Edinburgh et greit valg. Hotellet har ikke så veldig store rom, men absolutt nok plass til at man kan sove og slappe av innimellom utforskingen av Edinburgh. Hotellet har 4 stjerner, og ligger nært Princess Street og Edinburgh Castle.

Adressen til hotellet er: Novotel Edinburgh Centre, 80 Lauriston Place, Edinburgh.

Prisen for en overnatting ligger fra litt over 800 norske kroner.

Albyn Townhouse B&B

Albyn Townhouse er et Bed & Breakfast hotell som ligger like i nærheten av universitetet i Edinburgh. Ønsker du et relativt rimelig opphold i Edinburgh, så kan Albyn Townhouse B&B anbefales. Bestiller du i god tid, så kan du være heldig å få en overnatting til under 800 kroner per natt. Hotellet ligger en spasertur på cirka 20 minutter unna sentrum.

Adressen til hotellet er: 16 Hartington Gardens, Edinburgh.

Le Monde Hotel

Le Monde Hotel ligger sentralt til i Edinburgh, og du har bare en spasertur på noen hundre meter så er du i sentrum.

Hotellet har 4 stjerner og 18 gjesterom som er røykfrie. Du finner også en restaurant og bar/lounge i tilknytning til hotellet. Le Monde Hotel har selvfølgelig gratis wi-fi. Princess street er bare noe få minutters gange unna Le Monde Hotel.

Adressen til hotellet er: 16 George Street, Edinburgh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *