Ferietur til Devon i England

Devon er hyggelig plass i England, som kan være interessant når du skal på ferietur. Devon har en lang kystlinje både i sør og nord. Kystlinjen i sør er på den engelske kanal, mens i nord er det mot den irske kanalen. Gjennom historien har Devon vært kjent som en by som produserer kobber, tinn og andre metaller. Devon er den perfekte plassen for en surfeferie, om du foretrekker det. I Devon finner du for eksempel en historisk katedral, og denne finner du i administrasjonsbyen for Devon som er Exeter.

Devon er den perfekte plassen for surfing, seiling, sjøfiske og egentlig alle vannsportene du kan tenke deg. I tillegg til at det er mange aktiviteter til vanns kan man spille golf på land. Exeter har en festival i mars som heter Vibraphonic, og det kan være en bra timing og legge ferien akkurat til dette tidspunktet. Da kommer mange kjente artister til byen og spiller opp. Hvis du skal besøke Exeter mens du er i Devon kan Purity Skincare Spa tilby deg en spaopplevelse du sent vil glemme. Hvis du har en hektisk hverdag vil det være bra for deg å bestille spa hos Purity Skincare Spa.

I Exeter kan du besøke Powderham Castle som ligger like utenfor byen. Slottet er over 600 år gammelt, og mange turister velger å besøke det når de er i Exeter. Mange sier at å besøke Powderham Castle er noe man må gjøre hvis man skal til Exeter. Uansett hva du velger å besøke på feriereisen i Devon, så vil du helt sikkert få en positiv overraskelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*