Shopping i paris

Som en av verdens hovedsteder for fashion så er Paris utmerket for shopoholikere i alle aldre. Her finnes noe for enhver smak, enten du brenner for franske designervesker, kåper eller velsmakende delikatesser.


Har du sansen for autentisk, fransk shopping og de virkelig skjulte skattene av noen klesbutikker så burdedu holde deg unna hovedgaten Champs-Élysées. Denne gaten har i hovedsak blitt omgjort til en gate full avkjederestauranter og kommersielle butikker. Om du derimot beveger deg nordover langs en av sidegatene til Champs-Élysées så kommer du til sentrum av det 8. Arrondissement og et meget egnet område for shopping innenhaute couture og ekslusive klesmerker. I Paris finner du også skobutikken til selveste Christian Loubouti.Er du riktig heldig så kan du faktisk hilse på den velkjente designeren, da hans kontor befinner seg bak butikken.

Den billige shoppingen i Paris kan du med fordel gjøre på et av de store loppemarkedene. Disse markedene har tradisjon for å kunne tilby røverkjøp innen klær, vesker, sko og tilbehør. Dersom du reiser til Paris på et stramt budsjett, men samtidig vil ha med deg litt shopping så burde du ta en titt på loppemarkedet Saint Ouen som ligger i det 18. Arrondissement eller Porte de Montreuil i det 20. Arrondissement.

Delikatessebutikker

Er du derimot ute etter delikatesser så kan en tur til La Grande Epicerie anbefales. Dette er en av delikatesseforretningene i Paris med det aller bredeste utvalget. I denne gourmetbutikken finner du alt fra utsøkt beurre blanc med kaviar til sjokolade og søtsaker fra Michel Cluizel.

Normalt har butikkene i Paris åpent mandag til lørdag i tidsrommet 10.00 – 19.00. Større matbutikker har gjerne åpent til 21.00 – 22.00.

Shopping i Paris blir stadig mer populært. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*