);

Anbefalte hoteller i Alanya

Alanya er et populært reisemål blant nordmenn, og vi i Feriereise.com ønsker derfor å legge ut en liste over våre anbefalte hoteller. Det er en lang rekke hoteller å velge mellom i Alanya, men ikke alle hotellene har like høy standard. For at du ikke skal gå i fella når du reiser til Tyrkia og Alanya skriver vi om hoteller som har god standard, og ikke overgår budsjettet til en alminnelig nordmann på feriereise. Husk at det er lurt å booke hotellet i god tid før du ankommer Alanya, for spesielt i sommerhalvåret er det stor pågang av turister i denne vakre byen.

Riviera Hotell Alanya

Det første hotellet vi ønsker å anbefale er Riviera Hotell Alanya. Dette hotellet kan vi i Feriereise trygt anbefale for reiselystne nordmenn. Hotellet har fasiliteter som treningssenter, svømmebasseng, badstue og gratis trådløst nett. Det er også en restaurant inne på hotellet, samt en liten bar. Hvis du har leiebil, så er det gratis å parkere på området. Det er 131 hotellrom på Riviera Hotell Alanya, og er utstyrt med peis og minibar. Det er også en balkong hvor du kan nyte solen når den går ned. Badene er spesielt gode på Riveiera Hotell hvor du finner boblebad. Hotellet ligger nært stranden, og det tilbys massasje på hotellet hvis du ønsker det.

Grand Zaman Beach Hotel

Det neste hotellet vi vil anbefale i Tyrkia er Grand Zaman Beach Hotel som ligger like ved stranden. Ved dette hotellet har gjestene tilgang til en privat strand. Fasiliteter som dette hotellet kan by på er for eksempel utendørsbasseng, steamrom, badstue og et eget treningsstudio for hotellets gjester. Det er også en restaurant som drives av hotellet, og de tilbyr mat til en grei pris. Det er 170 rom på Grand Zaman hotellet, og disse rommene har minibar og safe. Hvis du spør etter massasje er det en mulighet for å få dette på rommet. Det er rengjøring hver eneste dag.

Maritim Hotel Club Alantur

Det tredje hotellet vi anbefaler er Maritim Hotel Club Alantur. Ved dette hotellet har man tilgang til privat strand som på Grand Zaman Beach Hotel. På hotellet er det utendørsbasseng, innendørsbasseng, badstue og eget treningsstudio for hotellets gjester. Det er et godt tilbud når det gjelder mat og drikke på hotellet. Det er restaurant, kafebar, bassengbar og en bar på hotellet. Man trenger faktisk ikke bevege seg utenfor hotellets vegger en gang, for Maritim Hotel Club Alantur tilbyr alt man trenger. Det er 350 rom på hotellet, og rommene inkluderer minibar og internett-tilgang. Det er rengjøring hver dag på hotellet.

Hotel Grand Kaptan

Det siste hotellet vi anbefaler i Alanya er Hotel Grand Kaptan som ligger like ved stranden. På dette hotellet har man kostnadsfri internettilgang, og man har en balkong man kan nyte solen på. Dette er et bra hotell for barnefamilier, for bassengområdet er av de bedre, med 3 sklier. På alle rommene hos Hotel Grand Kaptan er det klimaanlegg, tremøbler og teppebelagte gulv. Man finner selvfølgelig også minibar og tv på rommet. Det er et spasenter på hotellet som tilbyr tyrkisk bad, treningssenter og badstue. Dette er noe som er verdt å prøve!

Check Also

Fem anbefalte hoteller i sentrum av Istanbul

Tyrkia og Istanbul er et unikt reisemål, og det som en gang var Tyrkias hovedstad …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *