);

Feriereise til Antalya i Tyrkia

Antalya er en stor by som er hovedstaden i Antalya-Provinsen i Tyrkia. Det bor nesten 700 000 personer i Antalya, men om sommeren kan det være opp til to millioner personer i byen på grunn av turismen. Antalya er den perfekte plassen for å nyte strandelivet om dagen, og nattelivet om kvelden. Det er langt mer å gjøre i Antalya enn å slikke sol, om du ikke er så interessert i det. For eksempel kan du besøke noen av de vakre naturområdene eller de gamle ruinene du finner her. I Antalya er det full fart døgnet rundt, selv om det sies at muslimer ikke drikker alkohol.

Temperaturen i Alanya om sommeren ligger på mellom 30-40 grader, noe som kan bli i det varmeste laget for noen. Det kan være opptil 30 grader i vannet i sommersesongen, og da tør nok de fleste å ta seg et bad. Klimaet i Antalya er typisk middelhavsklima, som gjør at det er mulig å feriere der hele året rundt. Det sies at 300 dager av året er dager med sol. Siden det er så mye sol i byen, så gjør dette at Antalya er en av få byer som benytter seg av solenergi for å få strøm til bygninger.

Hvis du skal besøke Antalya kan det å ta seg noen fester være ønskelig for noen. Nattelivet i Antalya er ikke dårlig sammenlignet med mange andre byer, og mange velger å reise dit kun for å feste. Nabobyen Alanya er nok mer populært til festing, men Antalya er et godt alternativ. Det mest kjente ølmerket fra Tyrkia er Efes, og det koster ikke allverden for en halvliter. Etter at du har festet føler du deg kanskje sulten, og da kan du kjøpe en kebab eller en meze som smaker bedre enn i Norge!

Et hotell vi i Feriereise.com kan anbefale hvis du skal til Antalya er hotellet Delphin Diva Premiere. På hotellet Delphin Diva Premiere er servicen utmerket og fasilitetene er moderne. Prisen på hotellet er heller ikke så høy når det er så høy standard og god service. For en uke på dette hotellet må du regne med å betale cirka 4500 kroner for to voksne personer. Hotellet er kjent for sin gode mat inne på hotellet, og har fått mange positive anmeldelser på nettet av fornøyde hotellgjester.

Check Also

Fem anbefalte hoteller i sentrum av Istanbul

Tyrkia og Istanbul er et unikt reisemål, og det som en gang var Tyrkias hovedstad …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *