);

Finansier din ferie nå!

Det har aldri vært enklere å finansiere en dyr ferietur enn det er nå, og da snakker vi selvsagt om den enestående muligheten vi har til nedbetaling over tid. Den enkleste måten å gjøre dette på er naturligvis å droppe papirmøllen som din vanlige bank representerer og heller søke på et forbrukslån.

Disse lånene er raske å få innvilget, så fremst man kvalifiserer for det, og rentenivået i dag er et helt annet enn hva det var for noen få år siden. Utlånerne har fått mye strengere kriterier for hvem de kan låne ut til og dette innebærer en redusering av risikoen, noe som igjen betyr lavere renter.

Når det i tillegg finnes mange forskjellige slike forbrukslånbanker på markedet fører også konkurransen dem i mellom til at rentenivået synker, og det er det en gruppe som nyter godt av: nemlig vi forbrukere.

For å finne det aller billigste alternativet er det greit å benytte seg av en såkalt finansagent, slik at ferien din ikke blir mye dyrere enn hva den behøver å være. Det fungerer slik at i stedet for at du sender inn en rekke søknader til forskjellige banker for å få tilbud fra dem og deretter sammenligne disse mot hverandre, får du en agent til å gjøre det.

Tjenesten er naturligvis gratis for deg, og en søknad som sendes inn er ikke bindende. Du søker direkte på hjemmesiden til finansagenten og de vil deretter ta over arbeidet for deg, og videreformidle den til flere banker. Bankene gjør jobben sin på vanlig måte før de returnerer søknaden til agenten. Agenten vil deretter ta en gjennomgang av tilbakemeldingene og deretter overlevere deg det lånetilbudet som har de aller beste betingelsene.

Forbrukslån er helt vanlig i dag, og faktisk har gjeldsnivået på disse lånene aldri vært høyere enn det er i dag, men antallet betalingsproblemer er på tur ned. Dette tyder på ryddigere økonomi hos folk flest, samt at bransjen har blitt strammet opp.

Har du en feriedrøm er det derfor en smal sak å få til en finansiering hvis du virkelig ønsker det – ikke utsett!

Med et forbrukslån kan du for eksempel finansiere en ferietur til Barcelona som du ser bilde av under:

Barcelona strand

Check Also

Skandinaviske hoteller som tilbyr casino

Det er mange forskjellige tanker som popper inn i hodet når man hører om de …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *