);

Hoteller nær Liverpool FC sin fotballstadion

Det finnes mange fotballgale nordmenn rundt om, og ganske mange av disse holder med Merseyside-klubben Liverpool FC. Hvert år reiser mange til England for å få en opplevelse de sent vil glemme. Drar du på en feriereise til Liverpool for å oppleve stemningen på stadion, er du garantert en opplevelse for livet.

Hvis du skal til Liverpool for å se fotballkamp er du nesten garantert nødt til å overnatte på et hotell (med mindre du kjenner folk). Hotellprisene i Liverpool er ikke så ille, og dersom du overhodet ikke er kresen kan du få en hotellovernatting til cirka 150 norske kroner.

Les flere ferietips fra England her

Her er noen hoteller nær Liverpool FC sin fotballstadion:

Hoax Liverpool

Hoax Liverpool er et hotell som er rimelig, og ligger bare en kort gåtur fra Anfield Road. Dette to-stjerners hotellet ligger bare 3,3 kilometer fra Liverpool FC sin fotballstadion, og du har derfor et godt utgangspunkt for Liverpool-turen. Hoax Liverpool ligger i det man kan kalle «hjertet av Liverpool». Avstanden til Cavern Clubo og Walker Art Gallery er ikke stor. Ser man på prisen på en overnatting hos Hoax Liverpool, så ligger denne på 150 og oppover, alt ettersom når du befinner deg i Liverpool. Når det er kamp, er det selvfølgelig dyrere.

Throstles Nest Hotel

Dette hotellet ligger bare 1,8 kilometer fra Anfield Road, men har en høyere prisklasse enn Hoax Liverpool. Prisen for en overnatting hos Throstle Nest Hotel starter på cirka 500 kroner. Dette er et firestjerners hotell, så du betaler for mer enn bare senga her. Hos Throstles Nest Hotel er det behjelpelig personell, samt kort gåavstand til det meste. Det er selvfølgelig gratis trådløs internett på hotellet. Dette hotellet er et godt valg dersom du reiser til Liverpool for å se Steven Gerrard og andre Liverpool-spillere!

Hotel Anfield

Vil du bo så nærme Anfield som overhodet mulig? Da bør du vurdere Hotel Anfield. Dette hotellet ligger så nært stadionanlegget til Liverpool FC du kan komme. Prisen er også tilsvarende høy, på grunn av hotellets lokasjon. Prisene starter fra omtrent 700 kroner, men det kan variere mye. Skal du booke hotell hos Hotel Anfield lønner det seg å gjøre dette i god tid. Hvis ikke kan du risikere at hotellrommene blir revet bort før Liverpool FC skal spille.

Hotel Anfield er et sikkert valg dersom du skal til Liverpool for å se fotball.

The Liver View

Dette er et koselig og lite hotell som ligger 1,8 kilometer fra Anfield Road. Prisen for en overnatting hos The Liver View starter fra 350 kroner natten omtrentlig. Personalet på hotellet er hyggelig og rommene er hygieniske. Et godt egnet hotell hvis du skal til Liverpool for å se fotballkamp!

Tribunen The Kop, en kjent merkevare for Liverpool FC.
Tribunen The Kop, en kjent merkevare for Liverpool FC.

 

Check Also

Fire anbefalte hoteller i Penzance

Penzance er en liten havneby med drøye 20 000 innbyggere, og ligger helt sør i …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *